Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 371.000
Oppervlakte 910 m²
Perceel 2378 m²

Charmant hotel in het centrum van een landelijk marktstadje met alle winkels en scholen en op slechts 30 minuten van Limoges.

Het bestaat uit een hotelgebouw met een grote feestzaal van ongeveer 150 m2 op de begane grond. Boven zijn er 10 slaapkamers, allemaal met wifi en ensuite doucheruimtes.

Een ander stenen gebouw uit de 18e eeuw heeft een volledig uitgeruste professionele keuken, een gezellige bar met een vergunning IV en een enorme open haard, twee restaurantzalen en toegang tot een zeer fijne gewelfde wijnkelder.

Op de eerste verdieping bevinden zich een ouderslaapkamer en twee slaapkamers, allemaal met douche, evenals zeven andere voormalige slaapkamers die nog gerestaureerd moeten worden.

Er is een grote zolder die, mits toestemming, verbouwd zou kunnen worden.

Deze twee gebouwen zijn verbonden door een groot eetterras en een hotelparkeerplaats, er is ook een privétuin en een garage.

Het pand wordt verkocht met al het meubilair en de apparatuur die nodig is om het bedrijf voort te zetten, maar is ook vrij van beroepsbezigheden.

Verwarming en warm water worden geleverd door een oliegestookte condensatieketel uit 2012, en ook door een houtkachel.

Sommige kamers hebben dubbele beglazing en het pand is aangesloten op de riolering.

Het hele jaar door druk in het restaurant en hotel met gasten en toeristen. Een absolute droom voor wie hier in Frankrijk een bedrijf wil runnen.

Prijs inclusief makelaarskosten : 371 000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 350 000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 371.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers13
 • Badkamers13
 • ReferentieBVI68907

Locatie

Dit object ligt in Sauviat-sur-Vige (87400), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod