Huis verkopen

Prachtige vrijstaande stenen woning met 4 slaapkamers, bijgebouwen, garage en tuin. Potentiële gite in

€ 256.800
Oppervlakte 205 m²
Perceel 5403 m²
Aantal kamers 7 kamers

A17081 – Deze ruime woning met gite-potentieel is gelegen in een rustig landelijk gehucht. Het biedt 205 m² woonruimte verdeeld over 2 verdiepingen en bestaat op de begane grond uit een open eetkeuken, een woonkamer, een badkamer met apart toilet en 2 slaapkamers waarvan één met badkamer en dressing. De bovenverdieping is omgebouwd tot een aparte woning/gite met inkomhal, keuken, salon, badkamer en 2 slaapkamers. Gelegen op 1.5 km van een klein dorp met een dorpswinkel, restaurant en postkantoor. De grotere steden Confolens, Bellac en Saint Junien zijn gemakkelijk te bereiken (19 km, 22 km en 25 km), die allemaal een schat aan winkels, diensten en restaurants te bieden hebben, evenals regelmatige markten, jaarlijkse festiviteiten en seizoensgebonden evenementen. Limoges, met een internationaal vliegveld en aansluiting op de snelweg A20, ligt op 38 km afstand.
Informatie over de risico’s waaraan dit pand is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 256.800
 • Type objectOnbekend
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A17081

Locatie

Dit object ligt in Val-d'Issoire (87330), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod