Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 58.000
Oppervlakte 69 m²
Perceel 65 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Beaux Villages heeft het genoegen dit charmante huis te koop aan te bieden, gelegen in het dorp Mezières sur Issoire in de Haute-Vienne regio van Frankrijk.

Het huis is volledig gerenoveerd, inclusief de voorgevel die is voorzien van nieuw pleisterwerk, lateien en luiken. Binnen is elke kamer ontworpen met moderne accenten, waaronder een nieuw ingerichte keuken, toilet beneden, allemaal met heldere en open kleuren en gemakkelijk schoon te maken keramische tegelvloeren plus een ruime badkamer boven met een groot bad en een ingebouwde douche.

Er is een eetkamer op de begane grond aan de voorkant van het huis, net naast de keuken, die helder is ingericht met veel licht. Er is ook een gezellige lounge/woonkamer op de begane grond.

Naast de badkamer/toilet op de eerste verdieping biedt het huis twee mooie tweepersoonsslaapkamers, die goed zijn ingericht met nieuwe houten vloeren en nieuwe muren en plafonds.

De tweede verdieping is toegankelijk via een deuropening en een trap op de overloop en biedt toegang tot een grote zolderruimte. De zolder, die de volledige oppervlakte van het huis beslaat, is een prachtige ruimte met veel potentieel om te ontwikkelen tot een extra zitkamer, tv-/gameruimte of zelfs een grote slaapkamer met een eigen badkamer (afhankelijk van de benodigde vergunningen). De zolder is volledig dichtgetimmerd met uitstekend vloerhout. Zoals op de foto’s te zien is, zijn enkele van de originele balken op de zolder blootgelegd – en behandeld – om een beetje van de originele kenmerken van het huis te laten zien.

Elke kamer wordt verwarmd met elektrische radiatoren en het hele gebouw is voorzien van dubbele beglazing, inclusief de zolderkamer. Er is momenteel een septic tank en die zal moeten worden aangesloten op de riolering, aangezien die in dit gebied beschikbaar is.

Aan de achterkant van het huis, vlak bij de keuken, is een charmante binnentuin, perfect om buiten te eten en te BBQ-en. De tuin heeft houten vlonders die aan de voorkant verhoogd zijn en aan weerszijden versierd met potplanten. Er is een klein stenen schuurtje aan de achterkant van de tuin. Er is ook een buitenlamp.

Mezières sur Issoire heeft een bakker, een winkel en een apotheek. Bellac, de belangrijkste nabijgelegen stad, ligt op slechts 12 minuten rijden en biedt grote supermarkten, bouwmarkten, apotheken, restaurants en nog veel meer winkels met kleding, antieke meubels en huishoudelijke artikelen. Het vliegveld van Limoges ligt op slechts 40 minuten rijden.

Dit prachtige huis is klaar om in te trekken en perfect voor iedereen die op zoek is naar een nieuw huis voor altijd of zelfs een tweede vakantiehuis of huurwoning.

Prijs inclusief makelaarskosten : €58 000
Prijs exclusief makelaarskosten : €52 000
Inbegrepen koperscommissie: €6 000

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 58.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI66993

Locatie

Dit object ligt in Val-d'Issoire (87330), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod