Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 268.850
Oppervlakte 160 m²
Perceel 4173 m²

Dichtbij Saint-Barbant in een klein gehucht en met de wow-factor is deze woning met 3 slaapkamers en 4 badkamers zojuist op de markt gekomen. De huidige eigenaren hebben het hele huis afgewerkt tot een hoge standaard, zodat het zeer aantrekkelijk is.

Op de begane grond biedt de ruime zitkamer een centrale plek in het huis. Een knusse ruimte aan de achterkant van het huis is charmant en leidt naar de fantastisch ingerichte keuken/eetkamer. De doucheruimte beneden kan worden omgebouwd tot wasruimte. De grote slaapkamer aan de voorkant van het huis heeft een eigen doucheruimte. Een andere aangrenzende kamer wordt momenteel gebruikt als wasruimte/opslagruimte (waar zich de watertank en elektra bevinden); er is potentieel om deze te veranderen in een grote inloopkast.

De nieuwe eikenhouten trap in de zitkamer leidt naar twee en-suite slaapkamers (die het potentieel hebben om BnB te bieden, afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Buiten is de grote schuur waterdicht en wordt momenteel gebruikt voor opslag. De tuinen bestaan voornamelijk uit gras en hebben beschutte plekken voor de warme zomermiddagen.

Het huis is volledig voorzien van dubbele beglazing en zal je hart veroveren. Een must see, regel snel een bezichtiging zodat je niet teleurgesteld wordt.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 268.850
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers3
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI73789

Locatie

Dit object ligt in Val-d'Oire-et-Gartempe (87330), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod