Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 135.160
Oppervlakte 87 m²
Perceel 135900 m²

Charmante boerderij met grote schuren en veel land, genesteld in een pittoresk dorpje met fietspaden rondom.

Op de begane grond heb je een keuken/eetkamer met grote open haard en Godin houtkachel; slaapkamer met tweepersoonsbed met een kamer ernaast die momenteel wordt gebruikt voor opslag, doucheruimte en aparte wc, er zijn nog drie kamers op de begane grond, twee worden gebruikt als kelders, een met een prachtige broodoven, en de andere kamer is een stookruimte.

De interne trap leidt naar twee kamers op zolder die gerenoveerd moeten worden als je de woonruimte wilt uitbreiden (afhankelijk van de benodigde vergunningen). De buitentrap leidt naar een vierpersoonsslaapkamer en doucheruimte – met een eigen aparte ingang kan het gemakkelijk een zelfstandige studio worden. Als je maar twee slaapkamers nodig hebt, hoeft het huis in de overige kamers niet gemoderniseerd te worden.

Er zijn veel originele kenmerken zoals zichtbare stenen muren, eiken balken, eiken deuren en vloerdelen. Naast de houtkachel en open haard zijn er elektrische radiatoren en het pand is aangesloten op de riolering.

Aan de overkant van de binnenplaats zijn twee grote schuren (180m²) met stallen, kippenhok en klein bijgebouw. Het land van in totaal 13,59 hectare is verdeeld in 2,7 hectare akkers en de rest is voornamelijk bos. Er zijn vier grote percelen vlakbij het huis, mocht je paarden/vee willen houden, de andere percelen zijn kleiner en liggen verspreid aan de rand van het dorp.

Als je een fietser bent, is er een gerenommeerde VTT fietsclub in het dorp! De Monts de Blond liggen vlakbij en je kunt er vanaf het landgoed en het land een glimp van opvangen. Nabijgelegen dorpen hebben een klein beetje handel, zoals een bakker of een bar, en de belangrijkste stad Bellac ligt op 16 km afstand met alle voorzieningen, waaronder scholen, ziekenhuis, restaurants, treinstation enz. Het internationale vliegveld van Limoges ligt op een half uur rijden.

Prijs inclusief makelaarskosten : 135.160 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 124.000 €
Koperscommissie inbegrepen: 9%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 135.160
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers2
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI70770

Locatie

Dit object ligt in Vaulry (87140), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod