Advertentie publiceren

Geweldig te renoveren huisje, gelegen in een rustig gehucht, met een apart perceel bos.

€ 27.500
Oppervlakte 98 m²
Perceel 2198 m²
Aantal kamers 4 kamers

A06369 – Dit huisje, aan één kant geschakeld, biedt de ruimte voor een huis met 2 of 3 slaapkamers met daaronder een salon, keuken en eetkamer. Het dak is gereviseerd en bekleed en de afwatering is een collectief systeem, hoewel niet conform. Er is een nieuwe elektriciteitskast, maar de installatie moet intern nog worden voltooid, hoewel er onlangs een nieuwe elektrische warmwatertank is geplaatst.
Er is een kleine tuin (ongeveer 40m²) aan één kant en een grote parkeerplaats aan de zijkant van het huis. Het bos is in totaal 1936m² groot.
Het dorp Vayres met boulangerie, dorpswinkel, postkantoor, school en (misschien wel het belangrijkste) bouwwerf ligt op 4km van het huis. De grotere steden Rochechouart en St Mathieu liggen op respectievelijk 13 km en 10 km, met supermarkten, scholen, scholen enz.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 27.500
 • Type objectOnbekend
 • Kamers4
 • Slaapkamers1
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A06369

Locatie

Dit object ligt in Vayres (87600), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod