Huis verkopen

Prachtig gehuchthuis met 3 slaapkamers, vlakbij Rochechouart

€ 135.000
Oppervlakte 139 m²
Perceel 253 m²
Aantal kamers 5 kamers

A20909ED87 – Gelegen in een mooi gehucht tussen Rochechouart en Vayres, biedt dit mooie huis met 3 slaapkamers ruime accommodatie over 2 verdiepingen. Open keuken / woonkamer / eetkamer plus badkamer met douche, bijkeuken en garage / berging op de begane grond en 3 slaapkamers, grote mezzanine die gemakkelijk een 4e slaapkamer en badkamer kan worden op de eerste verdieping. Mooie tuin direct tegenover het huis.
Op 4 minuten van het dorp Vayres met basisvoorzieningen en op 10 minuten van Rochechouart met alle voorzieningen zoals bars, restaurants, boetieks, bakkerijen, supermarkten, artsen, tandartsen, scholen en meer. Het vliegveld van Limoges ligt op 45 minuten rijden.
Informatie over risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 135.000
 • Type objectHuis
 • Kamers5
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A20909ED87

Locatie

Dit object ligt in Vayres (87600), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod