Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 136.250
Oppervlakte 150 m²
Perceel 883 m²

Atypisch dorpshuis met veel geschiedenis van 150m2.

Het biedt op de eerste verdieping een zeer lichte woonkamer (grote ramen met dubbele beglazing), een keuken en een badkamer met Italiaanse douche.

Op de eerste verdieping geeft een overloop toegang tot een eerste slaapkamer met een kantoor en een badkamer, en vervolgens tot een tweede slaapkamer met toegang tot de zolder met veel dakramen.

Het huis is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing en bevat veel oude elementen zoals de massieve parketvloeren, de open haard, de houten trap en het prachtige raamwerk.

Buiten sublimeren de details van het dak, het vakwerk van de schuur en de atypische structuur van het huis het uitzicht op de tuin van 500m2. De binnenplaats leidt naar een kleine weide en de grote schuur met stenen vloer. De kleine schuur in de tuin heeft verschillende openingen en biedt de mogelijkheid om andere projecten te bedenken, mits de nodige vergunningen worden verkregen.

Op slechts 20 km van het grote dorp Saint Junien en op een steenworp afstand van een bakker, kruidenier en de wekelijkse markt.

Prijs inclusief makelaarskosten : 136 250 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 125 000 €
Koperscommissie inbegrepen: 9 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 136.250
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI69924

Locatie

Dit object ligt in Vayres (87600), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod