Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 71.500
Oppervlakte 80 m²
Perceel 3541 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Dit charmante huis met 3 slaapkamers, gelegen in een rustig gehucht vlakbij een populair dorp, biedt een geweldige kans voor renovatie liefhebbers. Het hele huis is voorzien van dubbele beglazing.

Aangezien het interieur gerenoveerd moet worden, is het een geweldig leeg canvas om van dit huis een warm en persoonlijk huis te maken.

Momenteel zijn alle kamers op de begane grond: een grote woonkamer/keuken, 3 slaapkamers, nog een kamer die als opslagruimte wordt gebruikt, een doucheruimte en toiletten.

De buitenruimte bestaat uit een privétuin aan de achterkant van het huis en een groter omheind perceel aan de overkant van de weg in het gehucht. Verder zijn er nog 2 grote overdekte bijgebouwen, een paar kleine schuurtjes en twee zolders bovenop het huis.

Het mooie dorpje Le Dorat ligt op 15 minuten rijden met bakkers, restaurants, supermarkt, gezondheidscentrum en scholen.

Bellac en Montmorillon, kleine lokale steden, bieden meer supermarkten, winkels en diensten. Het vliegveld van Limoges ligt op 1 uur rijden.

Prijs inclusief makelaarskosten : €109 000
Prijs exclusief makelaarskosten: €100 000
Inbegrepen koperscommissie: 9%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 71.500
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI70650

Locatie

Dit object ligt in Verneuil-Moustiers (87360), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod