Advertentie publiceren

Huis Type 5 - DAX - Quartier ST VINCENT

€ 272.000
Oppervlakte 137 m²
Perceel 236 m²
Aantal kamers 6 kamers

A13859 – Gelegen aan het einde van een doodlopende straat in de wijk St Vincent de Dax, op slechts 4-5 minuten lopen van de “overdekte markt”, heeft dit charmante onder architectuur gebouwde huis uit 1955 een woonoppervlakte van ongeveer 137 m². Het biedt een aparte tuin aan de achterzijde op het westen en een mooie garage van ongeveer 32 m².
Dit huis moet gerenoveerd en gemoderniseerd worden en er zijn al schattingen gemaakt voor een volledige renovatie door plaatselijke ambachtslieden (isolatie, verwarmingssysteem, gipsplaten voor 100% van de muren en plafonds, elektriciteit, sanitair, vloeren, houtwerk, ingerichte keuken, badkamers, schilderen van interieur en gevel, aangelegde tuin…). Natuurlijk kunt u veel zelf doen als u een klusser bent.
Wij stellen u decoratie- en inrichtingsideeën voor van een binnenhuisarchitect als u wilt dat hij u in dit renovatieproject begeleidt. Zeer mooi potentieel in een rustige omgeving, zeer aangename leefomgeving !

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 272.000
 • Type objectHuis
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A13859

Locatie

Dit object ligt in Dax (40100), in Landes (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod