Huis verkopen

Object met zwembad in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 477.000
Oppervlakte 288 m²
Perceel 14509 m²

Een groot en ruim object bestaande uit een “open plan” accommodatie voor de eigenaren, een gîte met twee slaapkamers en een eigen tuin, een grote garage en werkplaats en nog veel meer ruimte die er gewoon om vraagt om verbouwd te worden (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Het huis beschikt over een prachtig overloopzwembad van 16 x 7 meter, een zonneterras, een zomerkeuken en een overdekt terras dat geschikt is voor alle weersomstandigheden en een prachtig panoramisch uitzicht biedt over het open landschap en een bebost gebied.

Het hoofdgebouw biedt een open woonruimte, een grote woonkamer, eetkamer en keuken, een ruimte die perfect is om familie en vrienden te ontvangen. Vlakbij deze ruimte, maar perfect privé, is een open slaapkamer met openslaande deuren naar een terras. Een trap leidt naar de eerste verdieping en naar een grote slaapkamer die kan worden opgesplitst in meerdere kamers, afhankelijk van je persoonlijke behoeften.

De gite wordt vaak geboekt, alles op één niveau met 2 slaapkamers, een doucheruimte en apart toilet en een grote sociale ruimte bestaande uit: woonkamer met houtkachel, keuken en eethoek met openslaande deuren naar de privétuin.

Er is een enorm potentieel om nog meer woonruimte toe te voegen, een groot deel van de 1e verdieping is nog niet gerenoveerd, hoewel er wel vloeren liggen en er een royale stahoogte is.

Prijs inclusief makelaarskosten : 503.500 €
Prijs exclusief makelaarskosten: 475.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 477.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI70427

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Beaupuy (47200), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod