Huis verkopen

Object met zwembad in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 1.263.150
Oppervlakte 422 m²
Perceel 31256 m²

Dit landgoed ligt midden in de natuur op een dominante plek, boordevol geschiedenis en originele kenmerken, zoals de tweehonderd jaar oude bomen en de uitkijktoren.

Het 13e-eeuwse landhuis bestaat uit een keuken, een ruime woonkamer met open haard, een eetkamer met open haard, een slaapkamer, een doucheruimte/toilet en een prachtig overdekt terras met uitzicht over de vallei. Op tuinniveau is er een slaapkamer met een prachtige open haard, badkamer, studeerkamer, toilet, bijkeuken en een overdekt terras met uitzicht over de vallei.

Het eerste gastenverblijf bestaat uit een zitkamer/eetkamer/keuken, twee slaapkamers, doucheruimte/toilet, en heeft ook toegang tot de binnenplaats. Een tweede gastenverblijf bestaat uit een keuken die uitgeeft op een zitkamer/eetkamer met toegang tot een terras, een doucheruimte/toilet, twee slaapkamers en een bijkeuken. Het huis heeft ook een garage en een patio met stenen boog, een gezellige plek om met het gezin te eten.

Het huis ligt in een park van 31256 m² beplant met tweehonderdjarige bomen, met een zoutwaterzwembad van 12 m x 6 m en een natuurlijke bron. Het landhuis wordt verwarmd door een oliegestookte ketel en open haarden, en is voorzien van dubbele beglazing. De gastenverblijven worden verwarmd door een warmtepomp met vloerverwarming, hebben elektrische rolluiken en zijn voorzien van dubbele beglazing.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.263.150
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers6
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI64905

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Beauville (47470), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod