Huis verkopen

Prachtig XIIIe eeuws KASTEEL in perfecte staat. 8 slaapkamers met eigen badkamer. Gite. Zwembad. Gr

€ 869.200
Oppervlakte 560 m²
Perceel 16399 m²
Aantal kamers 18 kamers

112114MK47 – Dit kasteel is een prachtig voorbeeld van 13e-eeuwse architectuur en al zijn historische charme is door de eeuwen heen bewaard gebleven! Het is luxueus gerenoveerd en gerestaureerd en alle ruime kamers hebben muren van bleke stenen, gotische open haarden, zichtbare balken, glas-in-lood ramen, stenen vloeren en houtwerk.
Bewoonbare oppervlakte van 460 m2 op drie niveaus. 8 slaapkamers met en-suite badkamer, 2 salons, een eetkamer, een grote keuken en een bijkeuken. En last but not least, een kapel! De zolder kan nog verbouwd worden, evenals een aangebouwde garage.
Op het terrein staat ook een stenen huis van 100 m² dat bestaat uit een woonkamer, een keuken, twee slaapkamers, doucheruimte en WC.
De Franse tuin en de siertuin worden doorkruist door een klein beekje en er is een schaduwrijk terras bij het beveiligde privé zwembad.
Perfect voor een B&B activiteit of om een grote familie en vrienden te huisvesten.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 869.200
 • Type objectOnbekend
 • Kamers18
 • Slaapkamers10
 • Badkamers8
 • ReferentieUF-112114MK47

Locatie

Dit object ligt in Birac-sur-Trec (47200), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod