Huis verkopen

Moderne levensstijl in een kleine haven

€ 379.000
Oppervlakte 140 m²
Perceel 1901 m²
Aantal kamers 5 kamers

A18302JLA47 – Deze lichte hedendaagse gelijkvloerse woning gebouwd in 2019 met alle nieuwste materialen zal u zeker bekoren! U vindt deze parel op slechts enkele minuten van de stad Casteljaloux met al zijn voorzieningen, toeristische bezienswaardigheden zoals de thermen, center parcs en nog veel meer.
Deze mooie 140m2 woning met veel charme, verwarmd in de winter en gekoeld in de zomer door een milieuvriendelijke warmtepomp biedt :
4 slaapkamers (waarvan één met toegang tot het overdekte terras).
2 badkamers: een met dubbele wastafel, Italiaanse douche en toilet en de andere met een bubbelbad, Italiaanse douche en dubbele wastafel. Een onafhankelijk toilet.
Volledig ingerichte Amerikaanse keuken in een grote lichte open leefruimte die uitkomt op een groot overdekt terras.
Grote garage en wasruimte
Buiten is prachtig aangelegd, op 1901m2 grond, met een lang overdekt terras en een verwarmd zwembad, een grote mooie vijver, met een dek om ’s morgens van koffie te genieten, een schuur en kippenhok, volledig omheind met automatische portalen.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 379.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers5
  • Slaapkamers4
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A18302JLA47

Locatie

Dit object ligt in Casteljaloux (47700), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod