Huis verkopen

Mooie stenen boerderij met 3 slaapkamers en een prachtige verbouwde zolder, zwembad, gite en schuur.

€ 370.000
Oppervlakte 265 m²
Perceel 10300 m²
Aantal kamers 6 kamers

A15244 – Een karakteristieke boerderij met 3 ruime slaapkamers, grote keuken, woonkamer met houtkachel en een prachtige badkamer. Er is ook een prachtige verbouwde zolder die extra slaap- en/of woonruimte biedt met een eigen badkamer.
Dit afgelegen, maar niet geïsoleerde pand barst van de charme en het karakter en heeft een prachtig zwembad, een studio, een grote schuur met de originele koeienstallen en andere bijgebouwen die voor verdere gastenaccommodatie kunnen zorgen.
Genietend van een ononderbroken uitzicht in een rustige omgeving, zou dit object een ideaal familiehuis, vakantiehuis of zakelijke mogelijkheid zijn.
5 minuten van het dorp Tombebeouf met zijn voorzieningen en populaire golfbaan, het is 30 minuten rijden naar Marmande met snelle treinverbindingen en minder dan een uur naar de luchthaven van Bergerac.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 370.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A15244

Locatie

Dit object ligt in Coulx (47260), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod