Advertentie publiceren

Een groep huizen bestaande uit 4 gites; schuur, waterput en aangrenzend land.

€ 495.000
Oppervlakte 275 m²
Perceel 34980 m²
Aantal kamers 22 kamers

A13371 – Een groep van vier huizen die momenteel als een succesvol gite bedrijf worden geëxploiteerd. Elk huis is volledig uitgerust, met toegang tot privé terrassen, tuinen en spa’s. De huizen hebben een prachtig uitzicht op het zuid-westen over de glooiende heuvels van de Lot et Garonne. Hoewel gelegen in een rustige landelijke omgeving, ligt de bastide stad Castillonnes op slechts 5 km afstand, Lauzun ook op 5 km afstand; beide steden met alle faciliteiten. Het dorp Lalandusse, te voet bereikbaar, heeft een bar, een restaurant, een kruidenierswinkel en een zondagsmarkt.
Paardrijden is mogelijk bij een stal op 3 km afstand. Er is een ezelopvang in de buurt en ook de mogelijkheid voor landwandelingen en fietstochten. De toeristische attracties van de Dordogne en Lot et Garonne zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar. Bergerac luchthaven is 30 minuten rijden, Bordeaux en Toulouse luchthavens respectievelijk 1,5 en 2 uur

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 495.000
 • Type objectHuis
 • Kamers22
 • Slaapkamers8
 • Badkamers4
 • ReferentieUF-A13371

Locatie

Dit object ligt in Douzains (47330), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod