Huis verkopen

Object met zwembad in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 1.039.500
Oppervlakte 181 m²
Perceel 260000 m²

We zijn verheugd dit huis met zijn fantastische locatie op een heuveltop aan te kunnen bieden. Het is een werkende wijngaard en biedt een karaktervol familiehuis met 3 slaapkamers met eigen badkamer, een eetkeuken met dubbele hoogte, een woonkamer en een bijkeuken. Daarnaast is er een gîte met 3 slaapkamers, een 15 meter lang zwembad op een eigen omheinde binnenplaats, een all weather tennisbaan en de omringende wijngaard. Schitterende stijlkenmerken in het hele pand

Het landgoed strekt zich uit over ongeveer 26 hectare, waarvan ongeveer 8 hectare volgroeide wijngaarden (Merlot, Cabernet Franc en Sauveterre Blanc), waaronder een mix van Sauvignon Blanc, Cabernet Franc en Merlot. Daarnaast is er wat bos, fruitbomen en landbouwgrond.

Op dit moment gaat het grootste deel van de druiven naar de plaatselijke ‘coöperatie’, maar er is een aanzienlijke mogelijkheid om je eigen wijn te bottelen en te verkopen. Al met al biedt het pand een geweldig inkomstenpotentieel voor iemand die een ‘levensveranderende ervaring’ zoekt, van de wijngaard tot de gite, de volledig ingerichte wijnchai en het extra land, de mogelijkheden zijn eindeloos. De huidige eigenaren hebben ook met succes verschillende bruiloften georganiseerd, het zou zich perfect lenen als trouwlocatie.

Het ligt op slechts 10 minuten rijden van de populaire stad Duras met alle voorzieningen en de wekelijkse markt. De wereldberoemde stad Bordeaux ligt op slechts een uur rijden en Bergerac met luchthavenverbindingen naar het Verenigd Koninkrijk op slechts 40 minuten.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.039.500
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers5
  • ReferentieBVI59457

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Duras (47120), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod