Huis verkopen

Object met zwembad in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 1.270.500
Oppervlakte 935 m²
Perceel 66003 m²

Schitterend stenen ensemble in een U-vorm rond een prachtige binnenplaats. Het centrale deel van het gebouw wordt momenteel gerund als een charmante Bed and Breakfast. Op de begane grond vind je 3 mooie ontvangstkamers met open haarden, en een slaapkamer met eigen badkamer en privétoegang. Op de eerste verdieping leidt een grote overloop naar 4 lichte slaapkamers en 3 badkamers.

De zuidvleugel herbergt de privévertrekken van de huidige eigenaars en bestaat uit een prachtige woonkamer van 130m² met een hedendaagse open keuken, 3 slaapkamers, waarvan één met een grote dressing, een badkamer, een kantoorruimte op de mezzanine en een bijkeuken.

De noordelijke vleugel bestaat momenteel uit 2 gîtes, waarvan één met 2 slaapkamers en één met 5 slaapkamers die gemakkelijk verdeeld kunnen worden om 3 aparte eenheden te creëren.

Buiten is er een prachtige tuin met panoramisch uitzicht, een zwembad en een petanquebaan. Verschillende terrassen omringen het huis en laten je genieten van de idyllische omgeving. Een garage en een droogschuur voor tabak maken het geheel compleet.

Dit zeer veelzijdige object biedt vele mogelijkheden en zal de ideale omgeving zijn voor het organiseren van je evenementen, een toeristische activiteit, of gewoon een prachtig familieverblijf. Het ligt op een paar kilometer van een charmante bastide met plaatselijke winkels en restaurants, en op slechts 1 uur rijden van Bordeaux en het vliegveld van Bergerac.

Aarzel niet om een bezoek aan dit uitzonderlijke pand aan te vragen!

Prijs inclusief makelaarskosten: €1 270 500
Prijs exclusief makelaarskosten: €1 210 000
Inbegrepen koperscommissie: 5 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.270.500
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers15
 • Badkamers10
 • ReferentieBVI66659

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Monségur (33580), in Gironde (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod