Huis verkopen

Object in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 478.725
Oppervlakte 206 m²
Perceel 9397 m²

Schitterende, gerenoveerde schuur met 206m2 bewoonbare oppervlakte, gelegen op 9397m2 grond, met veel andere bijgebouwen om te ontwikkelen, mocht je dat willen. Dit is het huis waar iedereen naar op zoek is, het heeft het allemaal in overvloed! Vol licht en karakter, prachtige oude stenen, dubbele beglazing en ruimte om uit te breiden (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Oorspronkelijk een oude boerderij, met veel schuren en bijgebouwen.
Een van de schuren is fantastisch gerenoveerd, tot een zeer ruime smaakvolle woning van (ca. 206m2) bestaande uit vier slaapkamers, een enorme woon-/eetkamer, een prachtige kleedkamer, 2 badkamers en een verhoogde kleedkamer. Er is een volledig functionele keuken aanwezig, maar er is nog een enorme keuken die je zelf kunt afmaken en waar je je eigen ontwerpen en stempel op kunt drukken. Mocht je meer ruimte nodig hebben in het hoofdgebouw, zoek dan niet verder, er is een enorme zolder om te ontwikkelen, primair in twee gescheiden ruimtes van 89m2 met twee ramen en 76m2 momenteel geen ramen, maar met de nodige vergunningen zou dit mogelijk kunnen zijn, waardoor een extra oppervlakte van 165m2 ontstaat.

Mocht je nog een project willen van 900m2 in totaal, dan zou je de andere schuren kunnen renoveren (afhankelijk van de benodigde vergunningen), het potentieel is eindeloos, misschien gites en workshops om er twee te noemen.

Gelegen aan een rustige landweg, met panoramisch uitzicht, maar op slechts 5 km van de levendige Bastide van Duras met zijn historische kasteel, kleurrijke avondmarkten, bars en restaurant, de commerciële steden Marmande en Miramont, op gelijke afstand op 20 minuten rijden met de auto, beide met een breed scala aan supermarkten en winkels en een algemeen ziekenhuis, in Marmande.

BUITENGEBIED
– Voornamelijk gazon met keuze uit 3 terrassen, een overdekt en 3 open gedeeltes, bomen en struiken.
– Veel ruimte voor een zwembad (afhankelijk van toestemming), bijgebouwen zijn er al voor de technische uitrusting

TECHNISCHE INFORMATIE
– Open haarden
– Waterkoker
– Septische tank

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 478.725
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI71592

Locatie

Dit object ligt in Duras (47120), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod