Huis verkopen

Object met zwembad in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 439.900
Oppervlakte 177 m²
Perceel 2000 m²

Super kans om een licht en praktisch huis te bezitten, gelegen in de wijngaarden bij Duras. Landelijk wonen gecombineerd met duurzaamheid.

De dubbele elektrische poort komt uit op een oprijlaan met grind en parkeerruimte voor meerdere auto’s. Er is een grote dubbele garage onder hetzelfde dak als het huis. Er is een grote dubbele garage onder hetzelfde dak als het huis, met volledig geautomatiseerde deuren en buitenverlichting.

Het huis zelf is praktisch gelijkvloers, met de nadruk op de centrale woon-, eet- en keukenruimte van 80 m². Deze moderne ruimte is voorzien van vloerverwarming en openslaande deuren naar het terras op het zuiden en het zwembad. De keuken is goed uitgerust en heeft een gezellig eiland. Achter de keuken is een bijkeuken met ruimte voor de was, opslag en een extra kookplaat. De bijkeuken heeft een buitendeur en toegang tot de garage.

Aan de ene kant van het huis is een grote ouderlijke suite, met openslaande deuren naar een privéterras. De suite heeft een bad, Italiaanse douche, toilet en wastafel en staat momenteel in open verbinding met de slaapkamer, maar kan heel gemakkelijk worden afgesloten.

Aan de andere kant zijn er 3 slaapkamers, waarvan er een verbonden is met een andere slaapkamer en gebruikt zou kunnen worden als kantoor of kleedkamer. Er is een praktische doucheruimte en een apart toilet.

Buiten omringt de omheinde tuin het huis met een prachtig zwembad met een groot strandgedeelte, een poolhouse, een BBQ-ruimte, een tuinhuisje dat kan worden omgebouwd tot een studio of kleine gite (afhankelijk van de benodigde vergunningen) en een jeu de boules terrein.

Het hele pand is zeer goed onderhouden en is zeer efficiënt dankzij het gebruik van warmtepompen en dubbele beglazing.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 439.900
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI73281

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Duras (47120), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod