Huis verkopen

Object in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 440.000
Oppervlakte 270 m²
Perceel 16703 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Een lange, met bomen omzoomde oprijlaan leidt naar dit mooie, goed ingerichte huis. Met een hypermoderne warmtepomp en zonnepanelen is dit een huis dat modern comfort biedt in een traditioneel karakteristiek pand met stenen muren en balkenplafond.

De grote, lichte woonkamer van 70 m2 met een prachtig boograam en een gezellige TV-hoek, is een heerlijke ruimte om feestjes te geven of familie te ontvangen. Een charmante eetkamer heeft een open haard met Jotul houtkachel en er is een aangrenzende ingerichte keuken en een aparte wasruimte/serviceruimte. Er zijn twee slaapkamers op de begane grond met een gedeelde badkamer, met ruimte om twee aparte en suite badkamers te maken indien gewenst (afhankelijk van toestemming). Daarnaast is er een inpandige garage. Boven zijn er nog 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Het zwembad van 11m x 5m is omgeven door natuur, wijngaarden en zonnebloemen. In de tuin kun je genieten van een prachtig vogelleven en er zijn talloze gevestigde bomen met een beekje dat aan het huis grenst.

Gelegen in de gouden driehoek van Eymet, Duras en Sainte Foy-la-Grande met winkels, bars en restaurants, heeft dit huis het allemaal!

Prijs inclusief makelaarskosten :440.000
Prijs exclusief makelaarskosten :415.095€
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 440.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI74470

Locatie

Dit object ligt in Duras (47120), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod