Huis verkopen

Object met zwembad in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 350.000
Oppervlakte 120 m²
Perceel 8764 m²

Het perfecte pand voor een klein bedrijf met genoeg omheind land voor het houden van paarden en kippen, met een grote schuur van 200 m², perfect voor stallen en opslag ook, er is zelfs een muziekstudio aan de zijkant!

Deze traditionele boerderij met 2 slaapkamers en een badkamer in de dakrand, heeft een slaapkamer op de begane grond en nog een badkamer, een open eetkeuken en een ruime woonkamer. Beide kamers zijn uitgerust met houtkachels, plafonds met houten balken en terracotta vloeren, en er is een overdekt terras om het hele jaar door te dineren en een serre om deze eclectische mix compleet te maken. En niet te vergeten het ingegraven zwembad met geplaveid terras en een overvloed aan bomen voor de broodnodige schaduw in de zomer en een kant-en-klare voorraad fruit!

Privé gelegen met verreikend uitzicht aan de voorkant – velden strekken zich uit tot ver in de verte. Het dichtstbijzijnde dorp is gemakkelijk te bereiken met een bar en restaurant. Het is ook maar 10 minuten naar Eymet en alles wat het te bieden heeft, en Bergerac is dichtbij met nog meer handel en het hele jaar door vluchten.

Prijs inclusief makelaarskosten: €370 400
Prijs exclusief makelaarskosten: €349 057
Inbegrepen koperscommissie: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 350.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI64625

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Lalandusse (47330), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod