Huis verkopen

Object in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 315.000
Oppervlakte 82 m²
Perceel 4007 m²

Dit dorpshuis heeft veel te bieden. Het staat in een charmante omheinde tuin die vlak is en heeft het meest geweldige uitzicht vanaf het terras aan het einde van de tuin met uitzicht op de rivier de Lot en de vallei.
Het huis zelf ligt in het hart van een Bastide dorp en heeft een ingerichte keuken, kantoorruimte, wc beneden en een mooie woon/eetkamer aan de achterkant van het huis met toegang tot het terras en de tuinen aan de achterkant.
Boven zijn er 4 slaapkamers, de twee aan de achterkant hebben prachtig uitzicht op de vallei en een volledig betegelde doucheruimte.
Het huis heeft overal dubbel glas en een warmtepomp voor de centrale verwarming. Het heeft ook ruimte om 2 auto’s van de weg te parkeren.
De tuin is volgroeid en goed gevuld met mooie struiken en fruitbomen in overvloed. Er is ook ruimte voor een zwembad als je dat zou willen (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 315.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI70945

Locatie

Dit object ligt in Laparade (47260), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod