Huis verkopen

Object met zwembad in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 649.000
Oppervlakte 260 m²
Perceel 28360 m²

Groot, mooi stenen huis op de zijkant van een rotswand, gelegen op ongeveer 2,8 hectare, op een rustige locatie zonder buren, vlakbij Laroque-Timbaut, Lot et Garonne.
Het huis ligt aan het eind van een lange bosweg, uit het zicht. Een kleine houten poort geeft toegang tot een mooie binnenplaats en een groot overdekt terras van meer dan 50 m² met een indrukwekkend uitzicht over het terrein en het omliggende platteland. Entree in de ingerichte keuken/woonkamer van 60 m². Achtergelegen keuken/bijkeuken. Op hetzelfde niveau leiden een paar treden naar een doucheruimte met toilet en een mooie lichte slaapkamer met uitzicht op de binnenplaats.
Boven is er een grote zitkamer met open haard en een studieruimte. Mooie balken bepalen deze twee ruimtes. Een openslaande deur geeft toegang tot een trap die leidt naar de tuin en het zwembad. Op hetzelfde niveau leiden een paar treden naar 2 grote slaapkamers en een prachtige badkamer met douche en bad.
De onafhankelijke bovenverdieping biedt nog twee slaapkamers en een doucheruimte met toilet.
Vrijstaand stenen bijgebouw en garage. Het terrein van 2,83 ha waarvan een deel bebost is, alles op één perceel, is licht glooiend door de ligging van het gebouw op een rotswand. Het zwembad van 10×5 m maakt dit prachtige huis met zijn ongelofelijke uitzicht en ligging compleet. Prachtige, up-to-date renovatie.

Prijs inclusief makelaarskosten : €649 000
Prijs exclusief makelaarskosten : €612 265
Koperscommissie inbegrepen: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 649.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI66957

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Laroque-Timbaut (47340), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod