Huis verkopen

Charmant landhuis met prachtig uitzicht, grote tuin, garage en zwembad.

€ 318.000
Oppervlakte 188 m²
Perceel 9317 m²
Aantal kamers 10 kamers

A21264NJD47 – Dit unieke huis ligt op een rustige, verhoogde locatie en is het perfecte landelijke toevluchtsoord, maar ligt toch op slechts 10 minuten van het mooie historische stadje Nérac met alle winkels en voorzieningen.
Er zijn twee ruime slaapkamers, een prachtig ingerichte keuken, een grote woonkamer met open haard en bar en een overdekt terras met een van de mooiste uitzichten die je je kunt voorstellen.
Een verbouwde duiventil met nog twee woonruimtes zou ideaal zijn voor bezoekende gasten en voor kinderen.
Er is ook meer dan 2 hectare tuin en een zwembad.
Een zeldzame kans – een bezichtiging wordt ten zeerste aanbevolen om het volledige potentieel van dit uitzonderlijke pand in het hart van de Gascogne te waarderen.
Informatie over de risico’s waaraan dit huis is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 318.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers10
 • Slaapkamers2
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A21264NJD47

Locatie

Dit object ligt in Lasserre (47600), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod