Huis verkopen

Object in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 199.800
Oppervlakte 205 m²
Perceel 265 m²

Dit huis ligt in een populair dorp en biedt 200m2 bewoonbare ruimte over 3 verdiepingen plus een uitstekende kelder voor opslag en wasruimte. De interne accommodatie bestaat uit het volgende: hal, woonkamer en een grote eetkeuken met balkon, allemaal met verreikend uitzicht. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met eigen badkamer en een apart toilet. De tweede verdieping bestaat uit een grote slaapkamer, een badkamer en 2 kleinere kamers, beide geschikt als slaapkamer of als kantoor en slaapkamer. De grote droge kelder loopt over de hele lengte van het huis, met was- en opslagfaciliteiten. Een deur vanuit de kelder leidt naar een terras en een tuin op verschillende niveaus die ook parkeergelegenheid biedt. De tuin wacht gewoon om omgetoverd te worden…..

Dit huis was ooit een populaire Bed and Breakfast in het dorp en heeft een uitstekende ligging ten opzichte van het dorpsplein. Het is een zeer flexibele woning voor zowel een bedrijf, permanente bewoning of voor bewoning op slot.

Het populaire dorp heeft een winkel, een café met regelmatige speciale avondevenementen, een groot medisch centrum en een boulangerie. Tijdens de zomermaanden zijn er avondmarkten met live muziek in overvloed. Het dorp biedt een vriendelijk en gezellig leven, dat plaatselijk bekend en geliefd is. Het ligt ook dicht bij de populaire dorpen Duras en Monsegur en op slechts 40 minuten rijden van de luchthaven van Bergeac.

Prijs inclusief makelaarskosten : 199.800 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 185.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 8 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 199.800
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers4
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI72216

Locatie

Dit object ligt in Lévignac-de-Guyenne (47120), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod