Huis verkopen

Object met zwembad in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 726.500
Oppervlakte 465 m²
Perceel 104285 m²

Kom en ontdek dit grote, smaakvol gerenoveerde stenen huis, met duiventil, garage en bijgebouwen.

De hoofdwoning is ruim met veel natuurlijk licht. De grote entreehal opent aan de ene kant naar de prachtige woonkamer van meer dan 200 m² met het verwarmde binnenzwembad en de grote ramen die uitkomen op verschillende terrassen met prachtig uitzicht. Een prachtige aangrenzende keuken opent naar een veranda en maakt het woongedeelte compleet. Aan de andere kant van de hal vind je de masterbedroom met een ruime badkamer ensuite. Op dit niveau is er ook een badkamer, een kantoor en een extra slaapkamer. Boven leidt een overloop naar twee grote slaapkamers met kleedkamers en doucheruimtes.

Buiten is een charmante onafhankelijke duiventil van 37 m² volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een kantoor met doucheruimte en wasruimte. Dit zou kunnen worden gebruikt om inkomsten te genereren.

Aan de andere kant van de binnenplaats staat een schuur die veel mogelijkheden biedt voor verbouwing (vergunningen vereist) of opslag.

Op het terrein vind je ook diverse bijgebouwen en een natuurlijke vijver van 10x7m. Het perceel van 10 hectare (waarvan een deel verhuurd is) is ideaal voor dieren of een andere activiteit.

Het huis ligt in een rustige omgeving vlakbij alle voorzieningen. Aarzel niet om het te komen bezichtigen.

Prijs inclusief makelaarskosten : 768.500 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 725.000 €
Koperscommissie inbegrepen: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 726.500
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers5
 • ReferentieBVI68698

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod