Huis verkopen

Object in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 375.000
Oppervlakte 150 m²
Perceel 4290 m²

Groot onder architectuur gebouwd huis uit 1950 met ongeveer 150 m² woonoppervlak, gelegen in een rustige omgeving niet ver van Bruch Lot et Garonne.

Het huis is gebouwd op een totale kelder, gedeeltelijk verbouwd (maar niet verwarmd), en bestaat uit een mooie hal met kast die leidt naar een grote woonkamer, zeer licht dankzij de grote en vele openingen (oost en zuid), kantoor of derde slaapkamer, keuken (te moderniseren), een master suite met eigen doucheruimte, een andere slaapkamer met openslaande deuren naar balkon. Een badkamer (art-decostijl) en apart toilet maken dit niveau compleet.
Op tuinniveau is er een grote gang die toegang geeft tot een garage van ongeveer 50 m², 2 kamers die gebruikt zouden kunnen worden als slaapkamers (bij te stoken), een stookruimte/wasruimte, een kelder en een werkplaats.

De tuin, volledig omheind met gemotoriseerde poort (ongeveer 4300 m²) en goed aangelegd met veel bomen en een oud zwembad (te renoveren).

Prijs inclusief makelaarskosten : €375 000
Prijs exclusief makelaarskosten : €353 774
Inbegrepen koperscommissie: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 375.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI70149

Locatie

Dit object ligt in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod