Huis verkopen

Object met zwembad in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 318.000
Oppervlakte 215 m²
Perceel 1300 m²

Zeer mooie locatie voor dit karaktervolle dorpshuis. Vrij atypisch met zijn terras, zwembad op het zuiden met uitzicht op de vallei, zeer goed uitgerust.

Het huis is ruim, met meerdere ingangen, en heeft een zeker potentieel voor verhuur. Indeling: hal, woonkamer/bibliotheek, volledig ingerichte keuken met erkers die uitkomen op het terras, wasruimte, doucheruimte/toilet, prachtige zomerkeuken, toilet, ruime werkplaats met eigen ingang, garage. Eerste verdieping: slaapkamer, slaapkamer met open haard en oude kast, badkamer/toilet, overloop, studeerkamer, slaapkamer onder de mansarde met zijn doucheruimte/toilet.

Het beboste park van ongeveer 1300m² dat hoog gelegen is geeft een ongelofelijk uitzicht.

Overig: zwembad van 6 x 10 meter, automatische koepel, dubbele beglazing, centrale verwarming op gas (Deville ketel), elektrisch rolluik, airconditioning, volledig uitgeruste keuken, ruime werkplaats.

Prijs inclusief makelaarskosten : € 318 000
Prijs exclusief makelaarskosten : €300 000
Inbegrepen koperscommissie: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 318.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI65495

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod