Huis verkopen

Object met zwembad in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 551.200
Oppervlakte 420 m²
Perceel 13207 m²

Een uniek en ruim familiehuis dat overloopt van karakter en charme, gelegen op een mooie binnenplaats en in de omliggende tuinen tussen de glooiende, met bomen omzoomde heuvels van de Dordogne. Dit object biedt zoveel onbenut potentieel.

Dit mooie stenen pand is compleet met een enorme schuur en originele stalling plus voederbakken, het achterste gedeelte staat te popelen om verbouwd te worden (afhankelijk van de benodigde vergunningen), er is ook een bruikbare 1e verdieping en diverse buitengebouwen met meer dan één ingang, dus het pand is zeer geschikt voor een gitebedrijf (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Het hoofdhuis biedt een grote open woon- en eetkamer, compleet met een open stenen haard en een trap naar de 1e verdieping, een deur leidt naar de volledig uitgeruste keuken, met centraal eiland en grote inloop bijkeuken, een deur naar de tuin en net buiten hier leidt een schuifdeur je naar een gang en twee slaapkamers op de begane grond met elk toegang tot een doucheruimte. Terug naar de zitkamer en een deur leidt naar de grote speelkamer, met een houtkachel, deuren naar de tuin, de binnenplaats en de spa en jacuzziruimte, een hal die leidt naar een andere grote kamer en een apart toilet. Verder een wasruimte en nog een kamer, beide geschikt voor ander gebruik en overdekte parkeerplaats.

De volgroeide tuinen bieden mooie terrassen, een gechloreerd zwembad van 12 x 6 met een intrekbare harde afdekking, een verwarmde douche, een poolhouse, een moestuin en diverse fruit- en notenbomen, grote achterdeuren openen naar de schuren en opslagruimte en er is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

Een werkelijk uniek ensemble, in een rustige en zeer gewilde positie, met behoud van zoveel originele kenmerken, dus een must see!

Prijs inclusief makelaarskosten : 572 400 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 540 000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 551.200
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI72605

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod