Huis verkopen

Object met zwembad in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 495.000
Oppervlakte 181 m²
Perceel 32167 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Karakteristiek stenen huis op 200 m van de weg. Het is rustig, zonder naaste buren, maar toch slechts een klein eindje rijden van het plaatselijke dorp met scholen, winkel, bakker, kapper en restaurant/bar.

Het hoofdhuis heeft een grote L-vormige open keuken, eet- en woonkamer met een dubbele hoogte naar de mezzanine op de eerste verdieping. Er is een tweepersoonsslaapkamer op de begane grond met een eigen badkamer en een aparte doucheruimte. Op de eerste verdieping zijn er nog twee tweepersoonsslaapkamers met eigen badkamer met douche.

De aparte gite met een slaapkamer heeft potentieel voor extra inkomen of gewoon voor familie en vrienden om te verblijven.

Het huis wordt verkocht met alle meubels bij de prijs inbegrepen, dus het is een geweldige kans om er meteen in te trekken of te gaan verhuren.

Er zijn twee schuren, een van ongeveer 250m² en een van ongeveer 150m². Buiten is er een overzichtelijk stuk tuin rond het huis en het zwembad met uitzicht in alle richtingen. Het omheinde zwembad van 10m x 5m is verwarmd.

Het grootste gedeelte van het land wordt bewerkt door een lokale boer en het eigendom grenst aan een meer met visrechten voor de eigenaars.

Cancon, met een verscheidenheid aan winkels en een wekelijkse markt ligt op 11 km, Miramont-de-Guyenne met grotere winkels en handel ligt op 17 km, de levendige stad Eymet ligt op 21 km en het vliegveld van Bergerac op 39 km.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 495.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI70150

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Monbahus (47290), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod