Huis verkopen

Object met zwembad in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 565.000
Oppervlakte 450 m²
Perceel 3605 m²

Een uitstekend huis in uitstekende staat. Al meer dan 15 jaar in dezelfde handen. De huidige eigenaren hebben het pand geëxploiteerd als een bedrijf met een aanzienlijk inkomen van 5 cijfers en dit kan worden voortgezet door de nieuwe eigenaren. Het huis kan echter ook worden omgebouwd tot een groot familiehuis met gastenverblijf, prachtige tuinen en een zwembad.

In het hoofdgedeelte van het pand zijn 5 slaapkamers met eigen badkamer en een spa. Momenteel worden deze gebruikt als chambres d’hote. Er is nog meer onafhankelijke accommodatie die momenteel wordt gebruikt als privé woonruimte voor de eigenaren, en er is nog een gastenverblijf.

Het pand heeft grote ruimtes die perfect zijn voor evenementen. Misschien af en toe een huwelijksreceptie.

Spreekt het idee van het runnen van een restaurant je aan? Alle benodigdheden zijn aanwezig, want de eigenaren hebben er naast de chambres d’hote ook een geëxploiteerd. De restaurantruimte is groot genoeg voor 49 couverts, het bargedeelte (Licentie IV) biedt plaats aan 10 couverts en het terras nog eens 70 couverts. Er is een volledig uitgeruste professionele keuken.

Het pand is perfect gelegen in een van de populairste gebieden van Frankrijk, omringd door een glooiend landschap en tal van prachtige bastidedorpen die geliefd zijn bij zowel de lokale bevolking als toeristen.

Gerenoveerd in 2016. Ingeschreven bij Gites de France. 3 épies rating. Ruim boven het gemiddelde en aangeboden voor een aantrekkelijke prijs. Een geweldige kans.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 565.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers9
  • Badkamers9
  • ReferentieBVI61653

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Monflanquin (47150), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod