Huis verkopen

Object met zwembad in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 2.200.000
Oppervlakte 565 m²
Perceel 191714 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Architectonisch juweeltje genesteld in 20 hectare bossen en weiden. U zult ongetwijfeld gecharmeerd zijn door de authenticiteit en de omgeving van dit prachtige kasteel uit de 16e eeuw, verbouwd in de 18e eeuw.

Een lange oprijlaan leidt naar de ingang. Zodra je onder de boog doorloopt, ontdek je een prachtige binnenplaats met een schitterend overloopzwembad met een prachtig uitzicht. De ingang van het kasteel aan de voet van de architectonisch fascinerende toren leidt naar de majestueuze hal die de toon zet. Op de begane grond is er een opeenvolging van lichte ontvangstruimten met lijstwerk en open haarden. De keuken bevindt zich in het oudste gedeelte van het kasteel en biedt een gezellige ruimte vol karakter. Op de begane grond is er ook een bijkeuken, een kelder en een toilet. De toegang tot de eerste verdieping is via de grote trap die uitkomt op een prachtige kamer die gebruikt kan worden als biljartkamer of woonkamer op de bovenverdieping. De master suite is prachtig en heeft een grote kleedkamer en een badkamer met een douche boven een gietijzeren bad. Op hetzelfde niveau zijn er nog 5 prachtig ingerichte slaapkamers en 3 extra badkamers. Een zolder biedt veel mogelijkheden voor ombouw.

Achter op de binnenplaats staat een reeks stenen bijgebouwen, waarvan een op 3 niveaus met een wijnkelder en een groot overdekt terras met uitzicht op de slotgracht en zijn 2 fonteinen. Op het terrein staat ook een conciërgewoning met 3 slaapkamers, in perfecte staat. Het prachtige beboste park is een oase van rust waarachter een schattige kleine pigeonnier schuilgaat die volledig is gerestaureerd. Je kunt ook wandelen langs de oude toegangsweg omzoomd met honderdjarige Libanese ceders. Iets verderop ligt een tennisbaan.

Als je snel gecharmeerd bent van authenticiteit, aarzel dan niet om dit unieke huis te komen ontdekken in een bevoorrechte omgeving, gelegen op 5 minuten van een van de mooiste dorpen van Frankrijk.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 2.200.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers9
 • Badkamers5
 • ReferentieBVI70102

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Monflanquin (47150), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod