Huis verkopen

Object in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 399.000
Oppervlakte 247 m²
Perceel 235 m²

Kom en ontdek deze uitzonderlijke woning in het hart van het charmante dorpje Monflanquin.
Op de begane grond is er een gemeenschappelijke hal met toegang tot de kelder.
Op de eerste verdieping, die toegankelijk is via een brede trap in edel antiek hout, is er een lichte, ruime open keuken, een grote woonkamer met een prachtige open haard en originele eikenhouten vloeren, een toilet, een wasruimte en een berging. Een lang balkon aan de rand van deze verdieping biedt uitzonderlijk uitzicht over het platteland en het centrale plein.
Dit huis, dat in de loop der jaren smaakvol is gerenoveerd, heeft 4 ruime slaapkamers, allemaal met eigen douche, een knusse ruimte, een extra apart toilet en een terras waar je kunt genieten van het uitzicht over het omringende platteland! Deze woning kan worden verkocht met het meubilair.

Eigendom onderworpen aan de wettelijke status van mede-eigendom, totaal aantal kavels in de mede-eigendom: 11, gemiddeld jaarlijks bedrag aan lasten 665 € (voorlopig aandeel verkoper), de verkoper verklaart dat er geen lopende juridische procedures zijn

Prijs inclusief makelaarskosten: €445 000
Prijs exclusief makelaarskosten: €428 810
Inbegrepen koperscommissie: 5%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 399.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers4
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI65486

Locatie

Dit object ligt in Monflanquin (47150), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod