Huis verkopen

Object in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 1.650.000
Oppervlakte 685 m²
Perceel 83130 m²

Eenmaal door de poorten word je verliefd op de prachtige binnenplaats van meer dan 1.000 m² die dit pand zo uniek maakt. Het hoofdhuis ligt aan de andere kant van de binnenplaats en de ingang is via een aantrekkelijke zuilengalerij. Een grote zitkamer met een mooie open haard verwelkomt je en zet de toon. Er is een lichte eetkamer met aangrenzende keuken. Er zijn 4 grote slaapkamers met aangrenzende badkamers. De eerste onafhankelijke cottage bestaat uit een grote zitkamer, een slaapkamer met aangrenzende doucheruimte op de begane grond, een keuken met privéterras en een tweede slaapkamer met aangrenzende badkamer op de eerste verdieping. Er is ook een tweede onafhankelijke studio met slaapkamer op de mezzanine. Aangrenzend aan het huis zijn twee grote multifunctionele ruimtes die gebruikt kunnen worden als garage of als ontvangstruimte voor evenementen. In de andere vleugel van het huis is een ruim overdekt terras met BBQ, een schuur en een huisje voor de huismeester met 3 slaapkamers. Buiten biedt een prachtig overloopzwembad een adembenemend uitzicht op het omliggende platteland. Vlakbij is een toren gerenoveerd om er een slaapkamer en doucheruimte in onder te brengen, wat echt een charmante ruimte oplevert. Het pand ligt op ongeveer 9 hectare grond, waaronder wat bos en weiland met een schuur voor de opslag van apparatuur.
Deze Chartreuse ligt vlakbij een van de mooiste dorpen van Frankrijk, waar je kunt genieten van de restaurants en ambachtelijke winkels.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.650.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers6
 • Badkamers8
 • ReferentieBVI71324

Locatie

Dit object ligt in Monflanquin (47150), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod