Huis verkopen

Object met zwembad in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 638.500
Oppervlakte 295 m²
Perceel 20118 m²

Ontdek dit vredige toevluchtsoord, ideaal gelegen nabij Monflanquin, waar je kunt genieten van een volgroeide tuin, inclusief fruitbomen, van meer dan 2 hectare. De waterput van het pand is al aangesloten op het tuinbewateringssysteem en op beide huizen.

Dit prachtige object beschikt over een charmant stenen huis met vier slaapkamers, dat momenteel in de zomer huurinkomsten genereert. Op de begane grond vind je een ruime woonkamer met een open keuken, een woon- en eetkamer, een doucheruimte en een slaapkamer. De gezellige bovenverdieping heeft drie slaapkamers, een schattig slaapvertrek voor jonge kinderen, een grote badkamer en een wc.

Een tweede huis, gevestigd in een prachtig verbouwde tabaksdrogerij, biedt extra accommodatie voor familie en vrienden. Het heeft een lichte en gezellige leefruimte, een toilet en een grote werkplaats aan de achterkant van het huis. Boven is er een heerlijke ontspanningsruimte die momenteel als kantoor wordt gebruikt, twee slaapkamers en een doucheruimte.

Comfort is het hele jaar door verzekerd met omkeerbare airconditioning in beide huizen, die in alle seizoenen een aangename temperatuur garandeert.

Dit eigendom omvat ook een klein bijgebouw en een stenen ruïne met een prachtige open haard, die mogelijkheden biedt voor toekomstige renovatieprojecten (afhankelijk van het verkrijgen van de benodigde vergunningen).

Bovendien is er een zwembad van 8m x 4m en een jacuzzi verwarmd door een warmtepomp.
Ongelooflijk uitzicht in een prachtige en landelijke omgeving! Dit uitzonderlijke object wacht erop om ontdekt te worden.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 638.500
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers7
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI75992

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Monflanquin (47150), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod