Huis verkopen

Object in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 160.000
Oppervlakte 114 m²
Perceel 254 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Dit charmante huis, gelegen tussen Monflanquin en Villeréal, biedt talloze mogelijkheden als het eenmaal opgeknapt is. Met zijn twee ingangen biedt het een interessant potentieel om te worden verbouwd tot een groot familiehuis of te worden verdeeld in twee woningen, op voorwaarde dat de benodigde vergunningen worden verkregen.

Aan de straatkant vind je een keuken-eetkamer en een oude werkplaats om te renoveren, wat flexibiliteit biedt om een ruimte naar wens te creëren. Aan de tuinkant bieden drie slaapkamers, een zomerkeuken die uitkomt op een schaduwrijk terras versierd met blauwe regen, een badkamer, een toilet en een aan het huis vastgebouwde garage van 26 m2 al het nodige comfort voor het dagelijks leven.

Bovendien leidt een mooie trap naar de zolder, die de mogelijkheid biedt om te verbouwen tot een nieuwe leefruimte of extra slaapkamers, afhankelijk van je wensen en behoeften (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Dit huis is een geweldige kans om snel te ontdekken voor wie op zoek is naar een woning met potentieel. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 160.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers4
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI74505

Locatie

Dit object ligt in Montaut (47210), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod