Huis verkopen

Object met zwembad in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 560.000
Oppervlakte 384 m²
Perceel 10712 m²

Een ruim en veelzijdig stenen huis op een gunstige locatie binnen een beschut perceel van iets meer dan 1 hectare. De samenvatting van de accommodatie bestaat uit: Open woon/eetkamer; 72 m2 met open haard met houtkachel en trap naar een mezzanine woonkamer van 44 m2. De keuken/ontbijtkamer is 36 m2, wasruimte/ketelkamer, bijkeuken, slaapkamer op de begane grond met en-suite badkamer met douche en aan de andere kant van het huis zijn nog 2 slaapkamers op de begane grond beide met en-suite badkamer met douche naast een andere woon/eetkamer met open haard met houtkachel. Er was oorspronkelijk een kitchenette in de hoek van deze kamer en het zou mogelijk zijn om deze accommodatie weer terug te brengen in een apart toegankelijk bijgebouw met 2 slaapkamers. Er zijn nog 4 slaapkamers, allemaal met een eigen badkamer, op de eerste verdieping en een zolderkamer met beperkte hoogte. Buiten bereik je het huis via dubbele smeedijzeren hekken met voldoende parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen. Zwembad met romeinse trap. De tuinen zijn goed afgeschermd met talrijke bomen en struiken met uitzicht op het omringende platteland.

Locatie en voorzieningen: Er zijn lokale winkels, waaronder een bakker, apotheek, tabac, postkantoor, slagerij en een bar op fietsafstand in het nabijgelegen dorp Allemans-du-Dropt. Het huis ligt op 15 minuten van een aantal levendige steden en dorpen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 560.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers7
 • Badkamers7
 • ReferentieBVI66026

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Moustier (47800), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod