Advertentie publiceren

Een mooi stenen huis in een prachtige omgeving. Genesteld op het platteland, dicht bij Nérac

€ 249.000
Oppervlakte 275 m²
Perceel 4504 m²
Aantal kamers 9 kamers

A08483 – Charmant stenen huis gelegen op het platteland maar niet geïsoleerd, nabij de bloeiende marktstad Nérac. Een ideaal familie- of vakantiehuis met grote buitenruimtes en zowel aangrenzende als onafhankelijke bijgebouwen voor wie verder wil uitbreiden. Alle kamers zijn licht en ruim, een grote open leefruimte met enorme mezzanine die uitkomt op het terras, drie slaapkamers (een met kleedkamer), tweede keuken, wijnkelder, bijkeuken, en een aanzienlijk aangrenzend bijgebouw met bovenverdieping om uit te breiden.
Buiten is een garage met in te richten zolderruimte, en oude stenen varkensstal, dierenverblijf, moestuin, niet één maar twee waterputten, en deze prachtige tuin is rondom afgesloten.
Gelegen op slechts enkele minuten van Nérac zelf, 20 minuten van de stad AGEN met TGV spoorverbinding en toegang tot de snelweg. Internationale luchthavens in Bordeaux (1u20) of Toulouse (1u15).
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 249.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers9
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A08483

Locatie

Dit object ligt in Nérac (47600), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod