Huis verkopen

Een elegant landhuis met panoramisch uitzicht en zwembad op slechts 5 minuten van de dichtstbijzijnde bastide

€ 395.000
Oppervlakte 270 m²
Perceel 8299 m²
Aantal kamers 8 kamers

A13021 – Dit uitzonderlijke pand is door de huidige eigenaren prachtig gerenoveerd tot een groots landhuis met imposante en elegant geproportioneerde kamers.
Hoge plafonds en grote ramen geven het licht en karakter. 4 grote slaapkamers, 3 badkamers, 3 ontvangstruimten, prachtige houten en betegelde vloeren. Een kelder loopt over de hele lengte van het huis.
Al het harde werk is al voor u gedaan! De elektriciteit is volledig vernieuwd, centrale verwarming op olie geïnstalleerd. Er is dubbele beglazing in alle kamers.
Er is een recent aangelegd zwembad.
Een aangebouwde grote stenen schuur kan gemakkelijk worden verbouwd tot verdere accommodatie.
Schitterend gelegen aan een klein landweggetje, met ononderbroken uitzicht op het omringende open landschap met een groot balkon om de omgeving te bewonderen!
De luchthaven van Bergerac ligt op 30 minuten afstand. De snelweg A62 Bordeaux-Toulouse en een groot treinstation met snelle treinen naar Bordeaux zijn bereikbaar in Marmande op 19 km afstand.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 395.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers8
  • Slaapkamers4
  • Badkamers3
  • ReferentieUF-A13021

Locatie

Dit object ligt in Puysserampion (47800), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod