Huis verkopen

Een aantrekkelijk huis in een klein gehucht met een zwembad op slechts enkele minuten van de populaire en historische stad van

€ 255.000
Oppervlakte 96 m²
Perceel 580 m²
Aantal kamers 5 kamers

A15947 – Dit prachtige huis met 3 slaapkamers is een heerlijk huis of een perfect vakantiehuis. De woning is recent gebouwd rond een origineel stenen gebouw en heeft een aantal originele kenmerken en een moderne eigentijdse stijl. De kathedraalachtige plafonds zorgen voor een licht en luchtig gevoel en u kunt buiten eten op het overdekte terras met uitzicht op de tuin en het zwembad. Genesteld in een klein gehucht ligt het huis niet ver van de zeer populaire bastide stad Duras waar u bars, restaurants, een scala aan kleine winkels en de prachtige kastelen vindt.
Slechts 35 minuten naar de luchthaven van Bergerac en 1 uur en 20 minuten naar de internationale luchthaven van Bordeaux.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 255.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers5
  • Slaapkamers3
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A15947

Locatie

Dit object ligt in Duras (47120), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod