Huis verkopen

Object met zwembad in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 890.000
Oppervlakte 443 m²
Perceel 30819 m²

Dit mooie huis aan de rivier ligt op een privéterrein dicht bij alle voorzieningen.

Je komt binnen via mooie elektrische poorten en neemt een lang privépad met kinderkopjes naar de voorkant van het hoofdgebouw. Op de begane grond komt de CORNU keuken uit op een grote lichte woonkamer met een prachtige open haard. Er is een privébar tussen de woonkamer en de veranda. Om de eerste verdieping te bereiken, heb je de keuze tussen een trap of een lift. Er zijn 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers, evenals een kantoorruimte op de grote overloop.

Het huis biedt ook een aangrenzend appartement met een sport-/ontspanningsruimte op de begane grond en een extra kamer op de eerste verdieping. Er zijn meerdere mogelijkheden voor ontwikkeling, afhankelijk van het verkrijgen van de benodigde vergunningen.

Een gastenverblijf bestaande uit een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer biedt potentiële huurinkomsten indien gewenst. Een hangar van 400 m2 maakt dit object compleet.

Natuurliefhebbers zullen verrukt zijn over de 3 hectare grond en de verborgen ontspanningsruimtes in het beboste park.
Andere uiterlijke kenmerken om van te genieten zijn het verwarmde zwembad (5mx11m) en de zomerkeuken om buiten te eten, maar de belangrijkste attractie van dit pand is het 100 meter lange rivierbootponton dat is uitgerust met elektriciteit en vers water.

Drone videobeelden beschikbaar op aanvraag.

Prijs inclusief makelaarskosten : 890.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 850.000 €
Koperscommissie inbegrepen: 4.71 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 890.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI70019

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Livrade-sur-Lot (47110), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod