Huis verkopen

Object in van Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 799.000
Oppervlakte 342 m²
Perceel 25820 m²
Aantal kamers 10 kamers

A17953 – Mooi verscholen, aan het eind van een klein paadje, vindt u dit elegante huis uit 1882. Zonder naaste buren en met 2,5 ha grond rondom het huis, bent u volledig privé, zonder geïsoleerd te zijn. Het historische dorp (een van de Les Plus Beaux Villages de la France) is dichtbij en heeft veel te bieden.
De eigenaren hebben dit huis prachtig gerenoveerd en zoveel mogelijk originele kenmerken behouden. Dit is een prachtig huis, met 6 grote tweepersoons slaapkamers, 5 badkamers en ruime leefruimtes. Buiten in de tuin is er een verwarmd zwembad, en veel grasland voor hun automatische grasmaaiers (2 ezels en een pony!).
Momenteel is het een gezinswoning, maar dit pand zou gemakkelijk een boutique B&B kunnen worden. Wie zou niet op zo’n mooie plek willen verblijven?
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 799.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers10
 • Slaapkamers6
 • Badkamers5
 • ReferentieUF-A17953

Locatie

Dit object ligt in Tournon-d'Agenais (47370), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod