Huis verkopen

Object in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 39.000
Oppervlakte 56 m²
Perceel 2115 m²

Welkom bij dit dorpshuis in Tournon D’Agenais – een project vol potentieel! Dit huis van 58m² biedt een geweldige kans om het volledig naar je eigen smaak te renoveren (onder voorbehoud van noodzakelijke vergunningen) en om te toveren in je ideale pied-à-terre. Hoewel er momenteel aan gewerkt moet worden, kun je het helemaal naar je eigen smaak inrichten.

Als je de begane grond binnenkomt, vind je een kamer met een open haard, die perfect is om een gezellige woonkamer van te maken. De eerste verdieping, die gerenoveerd is, biedt mogelijkheden voor een comfortabele slaapkamer en een badkamer.

De zolder biedt extra opslagruimte, waar je al je persoonlijke spullen kunt opbergen en een ruimte kunt creëren die helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Het dorpshuis in Tournon d’Agenais is een uitstekend startpunt voor je renovatieavontuur. Met creativiteit en knowhow kun je dit huis omtoveren tot een uniek en comfortabel samenzijn dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om dit project te bekijken.

Prijs inclusief makelaarskosten :39.000
Prijs exclusief makelaarskosten :33.000
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 6.000€

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 39.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • ReferentieBVI70154

Locatie

Dit object ligt in Tournon-d'Agenais (47370), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod