Huis verkopen

Object met zwembad in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 371.000
Oppervlakte 133 m²
Perceel 2329 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Gelegen op slechts 4 km van een van de mooiste dorpen van Frankrijk, Tournon d’agenais. Stenen huis gebouwd in de jaren ’90 van ca. 130M² met een begane grond ruimte van ca. 100M² te exploiteren.

Beklim de paar treden en ontdek een grote woonkamer en eetkamer met open haard en balkenplafond. Een volledig uitgeruste keuken. Drie slaapkamers, nog een woonkamer met open haard die een vierde slaapkamer kan worden met onafhankelijke toegang van buitenaf, doucheruimte en toilet. Twee veranda’s maken het geheel compleet.

Via een interne trap of via een onafhankelijke toegang van buitenaf, biedt het tuinniveau een extra ruimte van ongeveer 100m² om op te frissen, momenteel bestaande uit een keuken, een slaapkamer, een badkamer/toilet, bijkeuken, twee kamers met toegang tot de tuin, in te richten naar eigen smaak. Aangebouwde garage met mezzanine voor opslag.

Hieronder een chloorzwembad van 10*5, gerenoveerd in 2020 (liner en machines).

Beklede stenen muren. Verwarming door stralingspanelen geïnstalleerd in 2022. Onderhoud van buitenhoutwerk opnieuw geschilderd in 2022. VMC. Enkele beglazing.

Hoofdwoning of voor vakantie, deze prachtige woning wacht op u………

Plaatselijke markten, school, gezondheidscentrum, kruidenier, bank in Tournon d’Agenais. TGV-station Agen op 45 km, vliegveld Toulouse op 100 km.

Prijs inclusief makelaarskosten : 397 500 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 375 000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 371.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI72277

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Tournon-d'Agenais (47370), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod