Huis verkopen

Moderne villa in volgroeide tuin met groot zwembad en volledig uitgerust poolhouse + uitzicht om je br

€ 450.500
Oppervlakte 203 m²
Perceel 2985 m²
Aantal kamers 7 kamers

A05847 – Door architect ontworpen villa in mediterrane stijl met verbluffend ver uitzicht op de Dordogne….
De entreehal leidt naar een lichte, open keuken, woonkamer en zitkamer met grote glazen schuifdeuren die toegang geven tot het terras en het ongelooflijke uitzicht. Aan de andere kant van het huis zijn er drie dubbele slaapkamers waarvan een met een aparte ingang en een grote badkamer met aparte douchecabine en dubbele wastafel. Tenslotte is er een luxueuze master suite met doucheruimte en ingebouwde kasten, omkeerbare klimaatregeling en een glazen deur die uitkomt op het terras.
Op het lagere niveau is er een studio appartement van 50 m2 met een groot raam en een eigen aparte ingang, een ingerichte zomerkeuken en een garage voor 3 auto’s. Het terrein van 2985 m2 met een ingang en oprijlaan geheel uitgevoerd in granieten klinkers, is prachtig aangelegd en aangevuld met een groot zwembad met jacuzzi en een groot poolhouse met aparte douche, baby verschoonruimte en WC.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 450.500
  • Type objectOnbekend
  • Kamers7
  • Slaapkamers4
  • Badkamers3
  • ReferentieUF-A05847

Locatie

Dit object ligt in Villeneuve-sur-Lot (47300), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod