Huis verkopen

Object met zwembad in Lot-et-Garonne, Nouvelle-Aquitaine

€ 1.312.500
Oppervlakte 324 m²
Perceel 910 m²

Open de metalen poorten die je leiden naar dit prachtig gerenoveerde huis in het hart van een levendig bastide-stadje.

Ideaal gelegen voor commerciële doeleinden; met verschillende slaapkamers met eigen badkamer die je kunt verhuren. Er is een theesalon gecreëerd waar gasten van hun ontbijt kunnen genieten met uitzicht op de stijlvolle fontein en de mooie bloemrijke binnenplaats.

Het hoofdgebouw, een voormalig klooster, is volledig gerenoveerd met smaak en authenticiteit, het heeft ook een privégedeelte en een professioneel gedeelte.

De hal met traditionele tegelvloeren met patroon leidt je naar een grote eet- en zithoek, met dubbele openslaande deuren naar het tuinterras en het zwembad. Hier kunnen gasten hun maaltijden nuttigen of gewoon ontspannen voor de stenen open haard, aan de andere kant van de hal is de volledig uitgeruste keuken en ontbijtruimte, open in stijl maar met behoud van veel originele kenmerken, een mix van het oude, sierlijke en het nieuwe!

Via de kastanjehouten trap naar de 1e verdieping kom je op een overloop met een handige studeerruimte, er zijn 3 slaapkamers en een stijlvolle doucheruimte, buiten leidt een overdekt houten terras je naar een gastenslaapkamer met eigen doucheruimte.

Een mooie en unieke buitentrap leidt naar de 2e verdieping waar je 3 extra gastenslaapkamers vindt, allemaal met eigen badkamer en elk met een eigen stijl…ze zijn prachtig en allemaal voorzien van airconditioning!

De tuin is vlak, ruim en privé, hier is een voormalige kapel omgebouwd tot een 5e gastenslaapkamer met eigen doucheruimte en overdekt terras en uitzicht over het zwembad. Een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een duik in het zwembad.

Dit unieke object moet je absoluut gezien hebben!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.312.500
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers8
 • Badkamers6
 • ReferentieBVI68182

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Villeréal (47210), in Lot-et-Garonne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod