Huis verkopen

FANTASTISCHE MAISON-DE-MAÎTRE + MAGISCHE TUIN + TE RENOVEREN APPARTEMENT + IDEALE GEZINSWONING & GÎTE, U

€ 850.000
Oppervlakte 470 m²
Perceel 1352 m²
Aantal kamers 10 kamers

A16376 – Fantastisch gerenoveerd en in onberispelijke staat, dit pand in het centrum heeft alles… 350m² prachtige leefruimte, waaronder zes karaktervolle slaapkamers, een te renoveren appartement van 120m², een sprookjesachtige tuin met een sier (dompel)zwembad… De woning, die momenteel als tweede huis wordt gebruikt, ligt op een uitstekende locatie voor vakanties, halverwege tussen de badplaatsen aan de Atlantische kust en de skigebieden in de Pyreneeën. Toeristen bezoeken dit gebied het hele jaar door, dus als u een pand hoopt te kopen dat geschikt is voor een B&B-bedrijf, een boetiekhotel of vakantieverhuur, is dit enorme herenhuis ideaal! Bovendien ligt Orthez op de pelgrimsroute Chemin-de-St-Jacques-de-Compostelle, waardoor er het hele jaar door vraag is naar accommodatie voor pelgrims. Dit prachtige pand is ook perfect te gebruiken als prachtig familiehuis, met alles wat u zich maar kunt wensen op loopafstand… scholen, winkels, restaurants, bars, een bioscoop, een theater…

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 850.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers10
  • Slaapkamers6
  • Badkamers4
  • ReferentieUF-A16376

Locatie

Dit object ligt in Orthez (64300), in Pyrénées-Atlantiques (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod