Huis verkopen

Object met zwembad in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 142.790
Oppervlakte 157 m²
Perceel 1282 m²

Gelegen aan het einde van een rustige straat op slechts een paar kilometer van Saint Savin, waar je bars, restaurants, winkels vindt – alles wat je nodig hebt. Dit huis is klaar om in te trekken en zou een ideaal familiehuis zijn – permanent of vakantie.

De begane grond beschikt over een grote gemeenschappelijke ruimte die ideaal is voor familiebijeenkomsten met een eetkeuken aan de zijkant. Aan de achterkant van de begane grond is een lounge die leidt naar een toilet en boiler/opslagruimte, met toegang tot een terras waar je ’s avonds kunt genieten van een aperitief!

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een familiebadkamer, vanwaar je toegang hebt tot een balkon dat leidt naar een vierde slaapkamer.

Aan de achterkant van het huis ligt een ruime, goed onderhouden tuin met een bovengronds zwembad waar je op warme zomerdagen verkoeling kunt zoeken.

Op een paar meter afstand is een schuur en een grot die veel opslagruimte bieden.

Vroege bezichtiging aanbevolen voor dit mooie huis

Prijs inclusief makelaarskosten : 142.790 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 131.000 €
Koperscommissie inbegrepen: 9 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 142.790
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI67413

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Antigny (86310), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod