Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 202.150
Oppervlakte 215 m²
Perceel 400 m²

Welkom in dit charmante huis, ideaal ontworpen voor comfortabel wonen. De details van deze woning zijn als volgt:

Op de eerste verdieping ontdek je een gezellige keuken en eetkamer, die een ruimte creëren die bevorderlijk is voor familiemaaltijden. De woonkamer biedt een gezellige omgeving om te ontspannen. Een toilet en bijkeuken maken dit niveau compleet. De binnenplaats met terras is een aangename buitenruimte om van het mooie weer te genieten.

Boven leidt een ruime overloop naar vier slaapkamers, ideaal om familie of gasten te ontvangen. Een kantoor biedt een speciale ruimte voor werk of studie. De kleedkamer geeft de master suite een praktisch tintje. Bovendien maken een apart toilet en een badkamer deze verdieping compleet, zodat aan alle behoeften van het dagelijks leven kan worden voldaan.

Buiten voegen een garage en een vrijstaand perceel een praktische dimensie toe aan het huis, met extra opslagruimte of andere buitenprojecten.

Het huis ligt in Archigny, vlakbij Chauvigny, Poitiers en La Roche Posay, dus het heeft toegang tot vele voorzieningen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 202.150
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI72957

Locatie

Dit object ligt in Archigny (86210), in Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod